Hvornår Spiller Danmark Mod Spanien Em 2021? (TOP 5 Tips)

11. juli 2021. Samtlige Danmarks tre gruppekampe ved EM i fodbold afvikles i Parken i København.

Hvornår spiller Danmark semifinale mod Spanien?

MINUT FOR MINUT Danmark taber VM- semifinale – møder Spanien i bronzekampen. Følg semifinalen ved VM i håndbold mellem Norge og Spanien. Danmark møder Spanien på søndag klokken 14.30 i bronzefinalen, mens Frankrig og Norge møder hinanden i VM-finalen klokken 17.30. Begge kampe viser vi på DRTV og DR1.

Hvornår spilles EM i fodbold 2021?

Danmark er for første gang blevet valgt som et af værtslandene ved en EM -slutrunde. København skal være vært for fire kampe i perioden fra d. 11-06- 2021 til d. 11-07- 2021.

Hvor kan man se Danmark mod Spanien?

VM-bronzekampen mellem Danmark og Spanien starter klokken 14.30, og du kan følge med på DR1, DRTV, dr.dk og i LIGA på P3. 7

Hvor kan man se håndbold finale?

På DRTV kan du se højdepunkter og alle de kampe, DR har rettigheder til.

Hvad er en semifinale?

Semifinalen er i en sportsturnering den kamp, der afgør, hvilken spiller eller hvilket hold der skal med i slutkampen (finalen).

Hvem skal Danmark møde i semifinale?

Danmark spiller sig i VM- semifinalen: Slår Brasilien med fem mål. VM håndbold. DR.

Hvem skal Danmark møde i kvartfinalen?

Det er mod Tjekkiet og Tyskland. I så fald vil Danmark slutte øverst i gruppen, og modstanderen i kvartfinalen vil blive nummer to fra mellemrundens gruppe 4. Her bliver Danmarks mellemrundepulje parret med gruppe 4, hvor det lige nu tyder på, at det bliver Brasilien og Spanien, der går videre.

You might be interested:  Hvor Er Der Ferskvand I Danmark? (TOP 5 Tips)

Hvor ofte afholdes der EM?

Mesterskabet arrangeres af Federation Internationale de Football Association (FIFA), verdensfodboldforbundet, og det bliver afgjort mellem FIFA’s medlemslandes landshold. Turneringen er blevet spillet hvert fjerde år siden det første VM i 1930 (undtaget i 1942 og 1946 på grund af 2. verdenskrig), i alt 21 gange.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *