Hvornår Spiller Danmark Vm 2019?(Spørgsmål)

VM i håndbold 2019 (mænd)
Generelle informationer
Værtslande Danmark Tyskland
Dato 10. – 27. januar 2019
Deltagere 24

13 

Hvornår skal Danmark igen?

Det er nu afgjort, at Danmark skal spille alle tre gruppekampe hjemme i København! Der er derfor lagt op til folkefest i Danmark i juni 2021.

Hvornår vandt Danmark VM sidst?

De azurblå blev som bekendt senere verdensmestre. Siden da har Danmark været med til yderligere fire VM -slutrunder ( VM 1998 – Frankrig, VM 2002 – Japan/Sydkorea, VM 2010 – Sydafrika samt VM 2018 – Rusland).

Hvem spillede Danmark mod i VM?

Sidst Danmark og Frankrig mødtes ved VM i 2019, var det i en direkte duel om at gå videre til mellemrunden ved VM. Et nederlag var for begge hold lig med tidligt exit. Men Danmark gjorde dét, som var spået som næsten umuligt, da de forsvarende franske verdens- og europamestre blev besejret og sendt ud af turneringen.

Hvor kan man se landskampen i aften?

Landskampene sendes på Kanal 5 i dit TV, og hvis du vil se landskampene online, så skal du gøre det på Dplay. Dplay er en af de bedste streaming-tjenester i Danmark, hvis du vil se fodbold online. Foruden Danmarks landskampe, så kan du nemlig også se en masse andet fodbold hos Dplay.

Hvilken tv kanal viser landskamp?

Sådan bliver landskampe på Kanal 5 – DBU.

Hvem vandt VM i fodbold 2021?

Regerende europamester er Italien, der vandt turneringen i 2021. Indtil 1976 deltog kun fire hold i slutrunden, fra 1980 deltog otte hold og fra 1996 seksten hold. I 2016 blev turneringen yderligere udvidet til 24 hold.

You might be interested:  Hvornår Blev Danmark Et Iland? (TOP 5 Tips)

Er Danmark med i VM 2022?

Gruppevinderen, Danmark, kvalificerede sig direkte til VM i fodbold slutspillet, mens toeren, Skotland gik videre til anden runde (play-offs). Østrig, der endte på fjerdepladsen gik også videre til Play-offs via Nations League.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *