Hvornår Startede Go Morgen Danmark?(Løsning fundet)

Gomorgen Danmark blev sendt første gang mandag 2. december 1996. Programmets første værtspar var den erfarne tv-vært Michael Meyerheim og den unge, hidtil ukendte journaliststuderende Cecilie Frøkjær.

Hvor mange ser Go morgen Danmark?

Ser min målgruppe overhovedet Go ‘ Morgen Danmark? 120.000 danskere tænder i gennemsnit for TV2 hver morgen mellem 6.30-9.00. Den gennemsnitlige seer er en kvinde på over 40 år.

Hvad hedder værten i Go Aften Danmark?

Tirsdag 6. april er deres første dag som værter i ‘Go ‘ aften LIVE’-studiet i Tivoli. I ‘ Go ‘ aften LIVE’ supplerer de værtsparret Natasja Crone og Abdel Aziz Mahmoud. ‘ Go ‘ aften LIVE’- vært Petra Nagel er på barsel og afløses i disse måneder af Simi Jan.

Hvordan ser jeg Go Morgen Danmark?

Du kan se hele indslaget fra Go ‘ morgen Danmark på TV 2 PLAY.

Hvor gammel er Ida fra Go Morgen Danmark?

35-årige David Guldager blev ansat som TV2’s teknologi ekspert i 2009. Sammen med sin kone, Louise, har han datten Elin på fem år.

Er Ida Wohlert skilt?

Læs det store interviewet med Ida Wohlert i ugens Hendes Verden. Her fortæller Ida Wohlert også om sine forældres skilsmisse, om at have det svært som teenager – og om at blive tilbudt jobbet som Cecilie Frøkjærs afløser på Go’ Morgen Danmark. Hendes Verden er i butikkerne fra mandag 16. august.

You might be interested:  Hvilket År Ophævede Monopoltilsynet De Faste Priser På Brød I Danmark?(Spørgsmål)

Hvem er værter på Go Morgen Danmark i dag?

Nuværende værter

  • Ida Wohlert (3/8 2009-nu)
  • Michèle Bellaiche (1/1-2011-nu)
  • Mikkel Kryger (august 2012-nu)
  • Steen Langeberg (13/4 2015-nu)
  • Louise Wolff (1/6 2015-nu)
  • Heidi Frederikke Rasmussen (19/9 2016-nu)
  • Adam Duvå Hall (3/12 2018-nu)
  • David Guldager (2/1 2017-nu VIKAR)

Hvem afløser Petra?

Pete Orta og Kevin Brandow afløser David Lichens og Jim Cooper.

Hvor gammel er Ida Wohlert?

Ida Wohlert, TV 2-vært på ”Go’morgen Danmark”, har haft en travl periode. Hun og kæresten Kasper Fredshavn har pakket flyttekasserne fra lejligheden på Frederiksberg og er flyttet ind i et hus i Taarbæk. Sønnerne Elliot på fem år og Edgar på et år er også kørt godt ind i henholdsvis ny børnehave og vuggestue.

Er Ida Wohlert gravid?

Den 31-. Der er en lille “go’ morgen-baby” på vej herinde i maven, afslørede en glad Ida Wohlert, som i forvejen er mor til Elliot på 3 år med kæresten Kasper Fredshavn. Dermed skal Idas TV-makker Mikkel Beha Erichsen snart til at se sig om efter en ny medvært.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *