Sonos Stemmestyring I Danmark Hvornår?(Løse)

Fra i dag rykker den danske Google Assistant ind i Sonos. Annonce: Det betyder at Sonos musiksystem kan styres med stemmen via en Sonos One, en Sonos Beam eller Sonos Move (kommer 24. september) eller andre produkter med Google Home / Google Assistant indbygget.

Hvordan virker Sonos stemmestyring?

Åbn Sonos -appen til iOS eller Android. Find fanen Indstillinger, og tryk på Tjenester og stemme > Tilføj en tjeneste under Stemme. Vælg Google Assistent, og tryk på Føj til Sonos.

Kan Sonos og Google Nest spille sammen?

For at afspille musik på Sonos med Google Assistent er du nødt til at føje den samme musiktjenestekonto til både Google Assistent og Sonos. Tjek i Google Assistent-appen, hvilke musiktjenester du har tilføjet, ved at trykke på dit profilikon øverst til højre, og vælg så Tjenester > Musik.

Hvordan virker Google Assistant?

Google Assistant satser på at gøre stadigt flere af mobilens funktioner tilgængelige ved almindelig tale. Du kan derfor bede den om alskens opgaver, hvorefter den vil forsøge at løse den så godt den kan. Den skydes i gang med et langt tryk på home -knappen ( Android ) eller ved at trykke på app-ikonet på iOS.

You might be interested:  Hvilken Religion I Danmark?(Spørgsmål)

Hvordan virker Sonos One?

Alt hvad du behøver for at lytte til genial lyd. Installer dine højttalere på ingen tid, og begynd at spille musik og meget mere via WiFi. Styr hele dit system med Sonos -appen eller din stemme. Tilslut trådløst via WiFi, eller forbind højttaleren og din router med et kabel.

Hvorfor kan jeg ikke spille Spotify på Sonos?

Hvis du har problemer med at afspille på Sonos fra Spotify -appen, og du bruger Sonos -app version 10.3 eller ældre, så opdater dit Sonos -system ved at gå til Mere > Indstillinger > Systemopdateringer > Søg efter opdateringer.

Hvorfor virker Google Assistent ikke?

Sørg for, at enheden er tilsluttet og tændt. Sørg for, at enheden har forbindelse til internettet og har forbindelse til det samme Wi-Fi-netværk som din mobilenhed. Sørg for, at mikrofonen er slået til: Google – assistenten fortæller dig, om du har slået mikrofonen til eller fra.

Hvilke musiktjenester understøtter Google Home?

Google Assistent anvender tjenesten, når du siger “Hey Google, spil noget musik”. Tilknytning: Hvis du bruger YouTube, tilknyttes din konto automatisk, når du knytter din Google -konto til din højttaler eller skærm. Hvis du bruger Spotify, Apple Music, Pandora eller andre tjenester, skal du tilknytte din konto manuelt.

Kan man bruge YouSee musik på Google Home?

Specifikationer på Google Nest Audio: Stream musik fra YouSee Musik, Spotify mm. Lyt til dit indhold i flere rum.

Kan ikke tilføje Google Assistant til Sonos?

Under fanen Indstillinger skal du trykke på Tjenester og Stemme og vælge Google Assistent under Stemme. Vælg den stemmeaktiverede højttaler i listen over Sonos -produkter, og tryk på Fjern Google Assistent. Brug Sonos -appen til at gennemføre opsætningen af Google Assistent igen.

You might be interested:  Hvornår Spilles Kampen Danmark Sverige?(Bedste løsning)

Hvordan deaktiveres Google Assistant?

For at slå Google Assistant fra på Android skal du åbne Google -appen på din telefon og trykke på “Mere” knappen nederst til højre for at slå Google Assistant fra. Fra den næste side skal du hoppe ind i ‘Indstillinger’ menuen.

Kan jeg aktivere dig med stemmen?

Åbn Google Assistent med stemmen, og sig “Indstillinger for Assistent”. Tryk på Voice Match under “Populære indstillinger”. Aktivér Hey Google. Hvis du ikke kan se Hey Google, skal du aktivere Google Assistent.

Hvad hedder Googles assistent?

Google Assistant er en stemmestyret personlig assistent, du kan have på din smartphone – både Android og iPhone. Mange kalder den for en forbedret version af Google Now, og den kan bedst sammenlignes med Apples SIRI – begge bygger på avanceret AI. Du kan ikke bruge den på dansk endnu, men det kommer.

Er Sonos Beam trådløs?

Hvis du forbinder et af dine Sonos -produkter til din router via et ethernetkabel, er dit system i en kabelbaseret opsætning. I en kabelbaseret opsætning vil det kabeltilsluttede produkt udsende et dedikeret trådløst netværk, som dine Sonos -produkter vil bruge.

Hvorfor virker mit Sonos ikke?

Sørg for at ethernetkablet er tilsluttet korrekt til både routeren og dit Sonos -produkt. Forsøg, om muligt, at tilslutte ethernetkablet til en anden port på Sonos -produkter eller routeren. Du kan også prøve at benytte et andet ethernetkabel for at tjekke om det nuværende er defekt.

Hvorfor Sonos?

Genial modulopbygget musiksystem Sonos slår alt andet når det handler om brugervenlighed. Det smarte ved Sonos ‘ modulopbyggede system er, at alle enhederne er knyttet sammen til ét stort system, som kan snakke sammen og styres centralt med ens smartphone, i stedet for individuelle enheder, som man normalt har.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *