Top Gear Danmark Hvornår?(Bedste løsning)

Kanal 5 laver dansk version af det internationale bilhit, som sendes i foråret 2020. TV TV-vært Felix Smith, skuespiller Dar Salim og tidligere racerkører Jesper Carlsen bliver værts-trekløveret, som skal stå i spidsen for den danske version af det legendariske bilprogram ‘Top Gear‘.

Hvornår startede Top Gear?

Top Gear er et britisk tv-program, der primært handler om biler. Det er en relancering af det oprindelige program fra 1977 af samme navn, og det er blevet sendt siden 2002, og det er siden blevet det mest sete faktuelle fjernsynsprogram i verden.

Hvem er The Stig Top Gear Danmark?

I første afsnit i sæson 13 af Top Gear, blev det afsløret, at the Stig er racerkøreren Michael Schumacher.

Hvor kan man se Top Gear i Danmark?

februar på Dplay. Den første sæson af ‘ Top Gear – Danmark ‘ er i kassen og om kort tid kan du se med på Dplay. Værterne på den danske Top Gear er Skuespiller Dar Salim, tv-vært Felix Smith og den tidligere racerkører Jesper Carlsen.

Hvorfor stopper Top Gear?

Årsagen skulle findes i Jeremy Clarksons temperament, som kom til udtryk, da han endte i klammeri med en producer fra produktionen af ” Top Gear ”. Jeremy Clarksons medværter, James May og Richard Hammond, valgte at forlade programmet sammen med Clarkson i 2015.

Hvad skete der med Top Gear?

Jeremy Clarkson er fyret og kommer ikke til at lave mere Top Gear. Så er det afgjort. 54-årige Jeremy Clarkson kommer ikke til at lave flere afsnit af Top Gear. Begrundelsen er den ‘fysiske konflikt og mundtlige angreb’, Jeremy Clarkson havde med en producer fra Top Gear -holdet for nylig.

You might be interested:  Hvad Er Der Sket I 2018 I Danmark? (TOP 5 Tips)

Hvor kan man se Top Gear?

Prime Video: Top Gear: Series 20.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *